23 Şubat 2008 Cumartesi

Ahşap koruma ve bakım ürünleri

Ahşap koruma ve bakım ürünleri

Ahşabın korunması için birleşik cephe Hemel ahşabın korunması ve bakımı için Timbercare Aqua, Hickson Decor Plus ve Restol'den oluşan ürün grubuyla pratik ve yeni çözümler sunuyor.
Timbercare Aqua
Yeni yapılan veya bakımı yapılacak eski dış cephe ahşaplarında, restorasyon çalışmalarında mantar, böcek tahribatını ve çürümeleri önlemek için ideal bir ahşap koruyucu olan Timbercare Aqua bir kez uygulandıktan sonra etkisini yıllarca sürdürüyor.
Su esaslı bir ürün olan Timbercare Aqua, çevreye, uygulamacıya ve uygulandığı mekânlarda yaşayanların sağlığına zarar vermiyor ve kalıcı koku bırakmıyor. Kullanıma hazır olarak sunulan Timbercare Aqua, varsa eski boya temizlendikten sonra fırçayla kolayca uygulanıyor. Timbercare Aqua uygulandıktan sonra üzerine Hickson Decor Plus ya da Restol uygulaması yapılabiliyor.

Hickson Decor Plus

Örtücülüğü yüksek, ideal bir ahşap boyası olan Hickson Decor Plus, ahşap yüzeyleri yıllarca solmadan, pullanıp dökülmeden, çatlamadan her türlü olumsuz hava koşullarına karşı koruyor.

Mikro gözenekleriyle nefes alıyor, ahşaba nefes aldırıyor. Su geçirmez bir ürün olan Hickson Decor Plus, içindeki nemi dışarı veriyor, su tutmuyor. Yarı şeffaf ya da örtücü çeşitleri bulunan Hickson Decor Plus, pencere ve kapı doğramaları, panjur ve cephe kaplamalarının boyanması için mükemmel çözümler sunuyor.

Restol

Pergole, veranda, bahçe çiti, bahçe mobilyaları ve çevre düzenleme elemanlarında, binaların cephe kaplamalarının boyanmasında ideal bir ürün olan Restol, ahşabı güzelleştirmekle kalmıyor, en çetin hava koşullarında bile yıllarca koruyor, su geçirmiyor, kabarmıyor, aşınmıyor ve soyulmuyor.

Az bir miktar uygulanan Restol, geniş bir alanı kaplıyor. Restol, yarı şeffaf olması sayesinde ahşabın doğal görünümünü örtmüyor, damarlarının görünmesini sağlıyor.

Hiç yorum yok: