23 Şubat 2008 Cumartesi

PAKET EV İLE AHŞAP YAPILAR

Paket Ev ile ahşap yapılar
Paket Ev, Amerika ve Kanada gibi gelişmiş ülkelerde yıllardır güvenle kullanılan bir ahşap yapı sistemidir. Paket Ev'ler, size gerçek bir evin tüm konforu, güvenliği ve sıcaklığını maksimum fonksiyonellikle birlikte sunar.






Farklı ihtiyaçlara cevap verebilen, çeşitli model seçenekleriyle Paket Ev'ler günümüz insanının modern bir konuttaki tüm beklentilerini karşılayan üstün özelliklere sahiptir.
Gelişmiş yapı teknolojisiyle üretilen Paket Ev'ler, rüzgar yüküne, yangına ve depreme dayanıklıdır (0 deprem riski).
İleri yapı teknolojisiyle üretilen Paket Ev'ler her türlü iklim ve arazi koşullarından etkilenmeden kolayca ve en kısa sürede inşa edilebilmektedir.
Paket Ev'in panel tespit sistemi sayesinde hava kaçakları engellenir ve yapılar kışın ılık yazın serin kalır.
Paket Ev'ler %100 ısı ve ses yalıtım sistemine sahiptir.
Paket Ev'lerde kullanılan ahşap malzeme emprenye edilmiştir ve 30 yıl garantilidir.
Ekonomik fiyatları ve taksit avantajlarıyla Paket Ev'ler herkesi ev sahibi yapıyor.
Modern ve hızlı bir yaşam, modern ve hızlı çözümleri gerektirir. Paket Ev çağdaş yaşama uygun en hızlı konut çözümlerini sunar. Siz de bir Paket Ev sahibi olun "Hemen eviniz olsun!" Farklı proje seçenekleri Paris, Miami, Viyana, Napoli, California, Roma, Florida, Sidney, Barcelona Paket Ev'ler, her bütçeye, her ihtiyaca ve beğeniye uygun geniş ürün seçenekleriyle size hayalinizdeki evi kurma olanağını sunuyor. Birbirinden farklı boyut ve modellerdeki Paket Ev seçeneklerinden biri mutlaka size göre. Paket Ev ‘de kullanılan kalitesi kanıtlanmış malzemeler:
Yalıbaskı
Alçı panel
Shingle
Emprenye ahşap
Ses ve ısı yalıtımı için camyünü
Pvc doğrama pencereler
Isıcam (Garantili)
Ahşap sokak kapısı
Amerikan panel orta kapıları

Hiç yorum yok: